Om LPG

Vad är LPG?

LPG är ett franskt företag som startade 1986 av Louis Paul Guitay (LPG) som nu är ett världsledande företag inom cellstimulering med cellu M6, exklusiv anti-aging och slimming-teknologi (LPG patent). Lipomassage  är en skonsam mekanisk bindvävsmassage som ger dig en bättre blodcirkulation och genomströmning i kroppen. Med hjälp av LPG- behandling så ökar blod och lymfcirkulationen (lymfcirkulationen sköter stor del av kroppens avfallstranspotering) vilket innebär att man hjälper kroppen att transportera bort gifter, slaggprodukter och överflödig vätska. Detta medför att svullnader minskar, ökad återhämtning och synbara resultat.

LPG används även i medicinskt syfte- exempelvis före/efter fettsugning, graviditet och  brännskador. Vid en graviditer kan behandlingen ej utföras inom 3 månader av graviditeten. Ibland vid fettsugning kan eventuella ojämnheter och slapp hud uppstå, och dessa kan man vid behandling med lipomassage jämna ut för att sedan strama upp huden. LPG- behandlingen stimulerar kroppens kollage och elastin vilket ger en uppstramande effekt av huden. Blod och lymfkärl öppnas upp i samband av ökad blodcirkulation i underhudsfettet, och det gör att slaggprodukter snabbare försvinner ur kroppen.  

Behandlingen utförs av en utbildad terapeut.

Hur går behandlingen till?

När du kommer vid ditt första besök så börjar vi med en kort konsultation på några minuter. Där tar vi upp hur behandlingen kommer gå till och om du som kund har egna önskemål/ funderingar. Du kommer att få fylla i en hälsodeklaration om din hälsotillstånd. Vid behandlingen bär du en kroppstrumpa som du köper eller hyr i samband med ditt besök. Du kommer att få smörja in dig med krämer innan du tar på dig din kroppstrumpa för att öka effekten av behandlingen. Kroppen masseras skonsamt och effektivt genom ett patenterat munstycke som fungerar som en vakuumsug, kombinerat med masserande microimpulser. Efter din behandling är det viktigt att du följer instruktioner som din terapeut råder dig.

Fördelar med LPG

✅ Reducerar celluliter och slätar ut ojämnheter

✅ Reducerar fettansamlingar

✅ Framhäver kroppens konturer

✅ Främjar blodcirkulationer

✅ Förbättrar återhämtning

✅ Spänstigare hud

✅ Dränerar vätska

✅ Avkopplande massage

KONTAKT

maya@maybody.se

0725 25 15 81

 

VAD ÄR LPG?

LPG är en mekanisk bindvävsmassage som hjälper kroppen att reducera celluliter och ojämnheter.

Läs mer här

HITTA VÅR SALONG

Södra Järnvägsgatan 13

856 37 SUNDSVALL 

Varierande öppettider utifrån kundens önskemål

FÖLJ VÅRT ARBETE

Copyright © Maybody.se – Alla rättigheter är reserverade.